Sjukdomar

Sjukdomar
 • Vilotremor, muskeltonus, långsamma rörelser, slutligen, problem med att upprätthålla balansen kan vara ett symptom av Parkinsons sjukdom. Sjukdomen i de flesta fall påverkar 50.

  60. ett år av liv, men kan förekomma upp till 40.

  år av liv, inte ens i barndomen, - berättar RMF FM-Dr Magdalena", säger Katarzyna wójcik-Löpare från Institutionen för Neurologi av de Största Specialiserade Sjukhus. Johannes Paulus II. Som nämnts, de första symtomen kan vara subtila och svåra att förstå, men tidig diagnos är mycket viktigt eftersom även om sjukdomen är obotlig, dess framgång tack för att adekvat behandling kan du långa håll. Melatonin. Förmodligen de flesta av er har hört hennes påverkan på sömn. Är ett hormon som av tallkottkörteln (en liten körtel som ligger i mózgowiu), att ha en positiv inverkan på processen för att sova och naturligt frisätts i blodet när det är mörkt. I detta avseende, att du hoppa i säng efter att stänga av starkt ljus eller titta på TV kan göra det antagandet kommer inte att vara lätt. Spendera lite tid att vila i przygaszonym ljuset innan du går till sängs, turn the lights off direkt efter att du kom i säng. Det är också viktigt att rummet där du sover, det var mörkt, tyst och inte för varmt.

 • Tarmsjukdomar kan allvarligt begränsa den dagliga verksamheten. Inflammatorisk tarmsjukdom (IBD) är en grupp av sjukdomar som kännetecknas av kronisk inflammation i mag-tarmkanalen. De bör inte förväxlas med irritable bowel syndrome (IBS), som är en sjukdom som är mycket lättare förstås. IBD-patienter som kämpar med löpande eller återkommande besvär som hindrar deras dagliga arbete. De vanligaste formerna av icke-specifik inflammation i tarmarna Crohns sjukdom och ulcerös kolit.

 • Den vanligaste formen av behandling är läkemedel, som, även om de inte återvänder funktioner som gått förlorade av den svarta substansen av hjärnan, utan kompletterar, åtminstone delvis, och i vissa tid dopamin. Från början av sextiotalet standard vid behandling av eh. Parkinson är som redan nämnts levodopa, föregångare till dopamin.

  Ofta används den så kallade dopaminagonister. Till skillnad från levodopa, är inte medel som i hjärnan omvandlas till dopamin, men efterliknar de levodopa, dvs arbeta i en stimulerande effekt på receptorer i hjärnan till dopamin.

 • Parasiter, patogena mikroorganismer och svampar får kroppen viktiga näringsämnen, vilket innebär att endast deras kvarlevor. Många människor som lever ett hälsosamt liv, upplever hälsoproblem bara på grund av förekomsten av parasiter i sin kropp. Så ska du veta att bry hälsa genom bra mat och fysisk aktivitet utan föregående rengöring av kroppen kan inte producera något resultat. Rengöring kroppen är nödvändig om vi vill inte bara att bli av med parasiter, patogener och svampar, men också för att normalisera matsmältningssystemet, eliminera toxiner och återställa balansen i tarmens mikroflora.

 • Walter Sista säger att svullnad av äggstockarna, är ett tillstånd som liknar en tumör i sköldkörteln som orsakas av jodbrist (endemisk struma). Som en följd av kommer att ske hormonella störningar. Niedostarczanie hormoner i äggstockarna i fall av polycystiskt ovariesyndrom, leder till att de blir blåsor och svullna att de är oförmögna att reglera syntesen av hormoner. Studier visar också att koncentrationen av jod i äggstockarna är högre än i andra organ utom i sköldkörteln. Forskning Dr Brownsteina visade att användning av stora doser av jod leder till en minskning och försvinnandet av cysta.